Відгуки о DomComfort

  • Рекомендую! Минимум времени и документов на оформления. Мне даже не очень хорошая кредитная история не помешала взять в рассрочку ноут.

    21 травеня 2021
    Оцінка: 5
  • Для дачи брали микроволновку в Дом Комфорте - довольны. Во-первых, удобно платить по частям. Во-вторых, очень вежеливая девочка нам помогла и модель выбрать, и оформить расстрочку. Обьяснила, как оплачивать. Доставили прямо к нам в поселок. Спасибо!

    19 квітня 2021
    Оцінка: 5
  • Хороший магазин с качественной техникой! Брали у них холодильник и микроволновку, остались довольны!

    14 березня 2021
    Оцінка: 5
  • Хотів на подарунок дружині взяти кавоварку, довго вибирав, так як розраховував на певну суму, але дякувати що натрапив на цей магазин і вибір впав на PHILIPS EP2230/10, я оформив розстрочку онлайн на 12 місяців, дружина задоволена і мені зручно платити.

    11 березня 2021
    Оцінка: 5
  • Маємо не великий бюджет тому вирішили взяти у розстрочку телевізор саме тут. Вибрали модель LG, дуже крутий телевізор, якість зображення просто космос, ще й є можливість підключення до інтернету, не телевізор а мрія! за умовами розстрочки немає першого платежу, що дуже зручно і сума в місяць така на яку ми розраховували, брали на 12 місяців.

    06 березня 2021
    Оцінка: 5
  • Якщо у вас немає можливості купити техніку або меблі відразу, то звертайтеся в Домкомфорт, у них вигідна розстрочка, великий вибір техніки, оформлення займає мінімум часу. Рекомендую. Сам вже не раз брав тут техніку, якістю задоволений.

    03 березня 2021
    Оцінка: 5
  • Довго шукав де можна техніку в рострочку взяти, порекомендували DomComfort, брав тут телевізор та дружині приладдя для кухні! Вже майже все виплатив. Рекомендую!

    28 лютого 2021
    Оцінка: 5
  • Брал недавно конвектор ARDESTO CH-2000MOW, покупкой доволен. Хороший магазин рекомендую!

    14 лютого 2021
    Оцінка: 4
  • Покупала по акции мясорубку Филипс. Оформила рассрочку на 12 месяцев, быстро доставили без задержек. Товар на гарантии!

    13 лютого 2021
    Оцінка: 4
  • Если хотите взять в кредит новый телефон или что-нибудь из техники и вам отказывают банки, то Домкомфорт лучший вариант, они не требуют справки о зп, не нужно искать поручителей, пришли выбрали технику и сразу оформили рассрочку, еще у них есть скидка, если за три месяца выплачиваешь рассрочку дают 75% скидки. Очень удобно. Я так брал себе телевизор Самсунг, и телефон.

    12 лютого 2021
    Оцінка: 4
  • Мені постійно відмовляють банки в кредиті бо погана кредитна історія, відразу щось купити з техніки не виходить, друг порадив цей магазин, я подав заявку на розстрочку і мені схвалили, взяв собі телевізор Xiaomi Mi TV UHD 4S 50 ", дуже крутий телевізор , якість супер. Тепер буду техніку тільки тут брати.

    10 лютого 2021
    Оцінка: 4
  • Брала тут сестрі на подарунок мульиварку MOULINEX CE 7011. Сестра залишилась задоволена і мені зручно платити розстрочку. Рекомендую магазин.

    03 лютого 2021
    Оцінка: 4
  • Хороший магазин с качественной техникой! Брали у них холодильник и микроволновку, остались довольны!

    30 січня 2021
    Оцінка: 4
  • Дякую Дом Комфорту, що тепер маю духовку про яку довго мріяла. Маю низький кредитний рейтинг чомусь, тому в банках мені завжди відмова у кредиті. Завдяки рекомендації подруги знайшла цей магазин. На сайті вибрала духову шафу SAMSUNG NV68R2340RS/WT, онлайн оформила розстрочку, умови досить лояльні, можна навіть достроково закрити кредит і отримати знижку. Як на мене хороший магазин. Буду звертатись ще.

    28 січня 2021
    Оцінка: 4
  • З моєю зп ніяк не можу відкласти кошти на покупку нового телефона, а тут подруга порадила цей магазин, і я взяла собі iphone7 у розстрочку на 12 місяців. Але я змогла виплатити розстрочку за три місяці і мені зробили просто величезну знижку. Техніку тепер буду брати лише тут! Рекомендую!

    23 січня 2021
    Оцінка: 4
  • Брал летом у них холодильник LG GA-B459SECM. Рассрочку оформил онлайн, сделали мне доставку. Выплатил я раньше срока и мне сделали огромную скидку, работой магазина я доволен.

    14 січня 2021
    Оцінка: 5
  • Быстро все оформили прямо с телефона. Деньги пришли на следующий день. Возврат осуществили вовремя.

    11 січня 2021
    Оцінка: 4
  • У меня не хватало денег на покупку холодильника (старый поломался) и как назло до зарплаты нужно было еще две недели ждать. В общем, решила в этой компании взять займ.

    03 січня 2021
    Оцінка: 4
  • очень хотел новый диван и шкаф к новому году, но кредит без справки не дают.. дом комфорт одобрил без справок, а первый взнос через месяц платить... Спасибо!!

    31 грудня 2020
    Оцінка: 4
  • Рекомендую Дом Комфорт, у них действительно качественная техника, рассрочка с хорошими условиями, даже с плохой кредитисторией, без лишних бумаг и поручителей. Огромный выбор техники на любой вкус!

    05 грудня 2020
    Оцінка: 5
  • Читаю отзывы типа "огромная переплата", "лохотрон" и т п, перед тем, как взять рассрочку вам рассказывают условия, вы сразу видите скаолько платить , а потом не можете платить и пишете что много переплачевать... если не нравится не берите. Лично я постоянный клиент Дом комфорт. Рекомендую

    09 листопада 2020
    Оцінка: 5
  • Брали в розстрочку кондиціонер. Дійсно техніка якісна. Є гарантія, що немало важливо, зручно, що доставили додому! Рекомендую!

    08 листопада 2020
    Оцінка: 5
  • Брал холодильник в рассрочку, удобно очень, что нет первого взноса. Всё оформили оперативно, чётко. Понравилась девушка консультант Виктория, профессионально все сделала и доступно расказала об условиях рассрочки. Доволен.

    07 листопада 2020
    Оцінка: 5
  • Довго шукав де можна техніку в рострочку взяти, порекомендували DomComfort, брав тут телевізор та дружині приладдя для кухні! Вже майже все виплатив. Рекомендую!

    07 листопада 2020
    Оцінка: 5
  • З кредитами старався ніколи не зв'язуватися. Але в Домкомфорті все дуже зручно і безпечно. Вже звертаюся до них другий раз. На сайті можна все подивитися. Дуже великий асортимент всього що треба.

    16 жовтня 2020
    Оцінка: 5
  • Шукав рострочку, знайомий порадив DomComfort купив ноутбук. Зручно що э доставка. І швидко!

    12 жовтня 2020
    Оцінка: 5
  • Дуже зручний сервіс! Брала пральну машину, є гарантія. І зручно, коли платиш аж через 30 днів.

    11 жовтня 2020
    Оцінка: 5
  • Раджу! Якщо виходить закрити розстрочку раніше строку, ви ще отримаєте знижку.

    06 жовтня 2020
    Оцінка: 5

Написати новий відгук про DomComfort



DomComfort - таблиця порівняння умов

Відсоток
Сума
Вік
Строк
Умови
вiд 18 рокiв
від 90 днiв до 24 місяців

Чи була ця сторінка корисною?
0  з  0   користувачів визнали її корисною
0  0